Bereidingen

Bij alle bereidingen hebben we alle producten zo voorbereid dan een oventijd van 5 - 7 minuten voldoende moet zijn.

Kamertemperatuur of uit de koelkast
Het scheelt natuurlijk of de gerechten net uit de koelkast komen of dat ze reeds op kamertemperatuur zijn. Wij adviseren om de gerechten op kamertemperatuur in de over te doen. Op deze manier blijft de voorverwarmde oven op temperatuur en zal uw gerecht beter verwarmen.

Elke thuisoven is anders
De ene oven is krachtiger dan de andere. Schat daarom in hoeveel tijd het voor uw oven nodig is om de gerechten goed te verwarmen. U hoeft de gerechten niet meer te garen, dat hebben wij al gedaan voor u

Bellen kan altijd
Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via 0174-254039

Bereidingen

Tik op de gangen voor de gerechten

  • Warme voorgerechten

    Open or Close

    Breekbrood

    • Haal het uit het plastic zakje en stop eet brood in de oven
    • Zorg dat de boter op kamertemperatuur is

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 8 - 10 minuten

    Gamba’s Piri-Piri

    • U kunt het bakje met de gamba's met plastic in de voor verwarmen oven doen.
    • Het broodje mag uit het plastic zakje en in het papieren vormpje ook in de oven
    • Haal het bakje na 5 - 7 minuten uit oven, verwijder het plastic en gooi de bosui en de taugé over de Gama's

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 5 - 7 minuten

    Brioche broodje bij de Wildzwijn Paté / Wild rouleau

    • Haal het uit het plastic zakje en stop eet brood in de oven
    • Zorg dat de boter op kamertemperatuur is

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 5 - 7 minuten

  • Soepen en Sauzen

    Open or Close

    Soepen

    • Haal de soep uit het emmertje en doe deze in een pannetje
    • Op middelhoogvuur regelmatig doorroeren
    • Als de soep te dik is een klein beetje water toevoegen
    • Als de soep warm is, serveer deze dan in een warme soepkom

    Pannetje

    * Middelhoogvuur

    Tijd

    * 5 - 7 minuten


    Sauzen

    • Haal de saus uit het emmertje en doe deze in een pannetje
    • Op middelhoogvuur regelmatig doorroeren
    • Als de saus warm is kunt u er heerlijk van genieten

    Pannetje

    * Middelhoogvuur

    Tijd

    * 5 - 7 minuten

  • Hoofdgerechten

    Open or Close

    Chateaubriand

    • De zwarte bakjes met het vlees en de groenten kunnen met plastic folie in de oven
    • Het zwarte bakje met gebakken aardappels kan zonder plastic folie in de oven
    • Warm de sauzen op in de magnetron of in een pannetje (zie bereiding sauzen)
    • Haal alles uit de oven en serveer het op warme borden

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 5 - 7 minuten


    Tournedos / Wildzijn / Hert / Fazant

    • De zwarte bakjes met het vlees en de groenten kunnen met plastic folie in de oven
    • Het zwarte bakje met gebakken aardappels kan zonder plastic folie in de oven
    • Warm de sauzen op in de magnetron of in een pannetje (zie bereiding sauzen)
    • Haal alles uit de oven en serveer het op warme borden

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 5 - 7 minuten


    Zalm / Kabeljauw

    • De zwarte bakjes met de vis en de groenten kunnen met plastic folie in de oven
    • Het zwarte bakje met gebakken aardappels kan zonder plastic folie in de oven
    • Warm de sauzen op in de magnetron of in een pannetje (zie bereiding sauzen)
    • Haal alles uit de oven en serveer het op warme borden

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 5 - 7 minuten


    Gnocchi / Ravioli

    • De zwarte bakjes met de Gnocchi / Ravioli en de groenten kunnen met plastic folie in de oven
    • Het zwarte bakje met gebakken aardappels kan zonder plastic folie in de oven
    • Warm de sauzen op in de magnetron of in een pannetje (zie bereiding sauzen)
    • Haal alles uit de oven en serveer het op warme borden

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 5 - 7 minuten

  • Extra's

    Open or Close

    Gebakken aardappelen

    • Het zwarte bakje met gebakken aardappels kan zonder plastic folie in de oven
    • Haal alles uit de oven en serveer het op warme borden

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 5 - 7 minuten


    Seizoensgroenten

    • De zwarte bakjes met de groenten kunnen met plastic folie in de oven
    • Haal alles uit de oven en serveer het op warme borden

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 5 - 7 minuten


    Stoofperen

    • De zwarte bakjes met de peren kunnen met plastic folie in de oven
    • Haal alles uit de oven en serveer het op warme borden

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 5 - 7 minuten

  • Dessert

    Open or Close

    Chocolade taartje

    • Doe het aluminium bakje met de chocola in voorverwarmde oven
    • Haal het taartje uit de oven en stort het op een warm bord

    Oven

    * 180 graden

    Tijd

    * 8 - 10 minuten

Smakelijk eten

Unicum voor Thuis

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Unicum voor thuis. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via de telefoon en 24/7 via e-mail en onze website! Wij doen ons best om binnen 24u te antwoorden!

Online bestellen kan bij ons!

Direct contact met ons?
Bel gewoon met (+31) 0174 254039

Liever een e-mail versturen?
Mail via info@unicumvoorthuis.nl

Onze vestigingen


Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze wisselende menukaart met heerlijke seizoensgerechten.
Wij sturen ongeveer 1 a 2 nieuwsbrieven per maand. U kunt altijd direct weer uitschrijven. Bekijk hier het archief

Aanmelden

Afhalen

Afhalen kan bij ons tussen 13.00 uur en 19.00 uur in Unicum Elzenhagen in Poeldijk

Adres: Monsterseweg 100 te Poeldijk (gemeente Westland)

Openingstijden

Bestellen
* tot 16.00 uur

Afhalen
* tussen 17.30 uur en 20.00 uur
* (voor 16.30 kan ook, graag even erbij zetten in de opmerking)

7 dagen in de week geopend


BTW nr NL862319298B01 | KvK nr 82054258 | © Powered by Unicum voor thuis